Kurs og seminar

Velkommen på kurs og seminar hos oss

Få mest mulig ut av Predator

Vi ønsker at våre kunder skal få mest mulig ut av våre løsninger. Derfor tilbyr vi både standard kurs og skreddersydde kurs etter dine behov. De fleste kurs tilbys enten i våre lokaler i Sandefjord, ute hos kunden, eller via nettet.

Vi viser dere gode løsninger, slik at dere kan effektivisere arbeidet i Predator og dermed øke fortjenesten.

Inkassoforum

Årlig arrangerer vi Inkassoforum for alle våre norske kunder.  Der vil du møte andre fra samme bransje og bli oppdatert på siste nytt om ditt inkassosystem, samt få faglig påfyll innen innfordring.

Kurs

 • Systemadministrasjon
 • Saksbehandling
 • Innbetalinger og avregning
 • ReportCenter
 • Utvidet funksjonalitet
 • Bedrift tilpasset kurs

Seminar

 • Inkassoforum
 • WorkShop

Kontakt oss gjerne for mer informasjon om kurs eller seminarer.


Her finner du mer informasjon om kursene vi tilbyr:

Systemadministrasjon

Kurset gir deltager kunnskap om hvordan Predator kan settes opp, slik at programmet fungerer i henhold til innfordringsrutinene de ønsker. Etter kurset er deltager i stand til å selv sette opp Predator.  Kurset tar blant annet for seg definisjon av arbeidsflyter, oppsett av koderegister, og brevmaler.
Tid: 1 dag


Saksbehandling

En dags kurs som tar for seg den praktiske saksbehandlingen i Predator. Deltagerne lærer den mest grunnleggende funksjonaliteten knyttet til saksbehandling og er etter kurset i stand til å bruke Predator til saksbehandling. Noen ønsker en oppfølgningsdag ca 1 måned etter at de har tatt systemet i bruk.

Tid: 1 ½ - 2 dager


Innbetalinger og avregning

Her lærer deltagerne hvordan man importerer OCR filer og fører manuelle betalinger. I kurset ser vi også på hvordan man kan holde kontroll, ved å ta ut rapporter for avstemming mot bank og økonomisystem.Kurset tar også for seg avregning av klientmidler til oppdragsgiverne.

Tid: ½ - 1 dag


Report Center

I dette kurset lærer deltagerne hvordan de kan lage og hente ut egne lister fra databasen, dele lister og rapporter med andre, kjøre ferdige avanserte rapporter, få rapport til å kjøre på bestemte tidspunkt, eksportere rapporter på forskjellige formater og sende rapportene på mail.

Tid: 1 dag


Portal – Beskrivelse

Det er tre portaler; kreditor, debitor og faktura administrasjon. I kurset lærer deltagerne å administrere brukere av systemet og alle funksjoner og skjermbilder til portalen gås igjennom.

Tid: kreditor: 2,5 t, Debitor: 2 t, FAS: 1,5 t


Utvidet funksjonalitet

Vi holder opplæring i alle modulene vi tilbyr. Har du ønske om opplæring i en spesiell modul, ta kontakt(link) med oss for ett tilbud.

Tid: varierer ut ifra hvilken modul dere ønsker


Bedriftstilpasset kurs

En dags kurs som gjennomføres direkte i deres milljø, eller på en kopi av deres miljø i våre lokaler. Det gis generell brukeropplæring i Predator, men med fokus på de prosesser og arbeidsmetoder som er viktig for dere. Det blir lagt vekt på hvordan Predator kan optimalisere deres arbeidshverdag. Opplæringen holdes enten hos SystemPartner eller i kundens lokaler, forutsatt at disse er egnet for opplæring.

Tid: 1 dag

 


Seminarer

Årlig arrangerer vi Inkassoforum for alle våre norske kunder. Dette er årets viktigste møteplass for alle som jobber med innfordring.

På Inkassoforum tilbyr vi:

 • kurs i Predator
 • brukergruppe treff
 • nyttige foredrag fra interne og eksterne forelesere
 • møte flere av våre samarbeidspartnere